Måndag 8/11

Tillbaka efter lovet och rakt in i uppbyggnads perioden. Idag hade 1 or och 2or teori på morgonen, på eftermiddagen så blev det 10 km teränglöpning på tid. Vi kom iväg lite sent, men hade räknat med att det kanske skulle bli lite mörkt sista kilometrarna om dom sprang runt 40 min som dom brukar. Men oj vad vi hade fel. först så stukade Jesper foten och kom haltandes tillbaka efter en timme, då var det riktigt mörkt i skogen. Efter 1 1/2 timme så hade fortfarande inte Kalle O kommit in (även han stukad fot, visade det sig), då börja vi bli lite oroliga. Jag ochg Mange började springa spåret baklänges och skrika och ropa, men inget svar...Sen tog vi bussen och drog runt och tuta och kollade på alla grusvägar uppe i Rankås men ingen tur där heller, bestämmer oss för att kolla nere på asfaltsvägen och där står han mörkrädd och frusen. Kalle fick en värmande applåd av dom andra när han hoppade in i bussen iallafall.
Det blev några förbättringar tidsmässigt, men annars så var det ungefär som innan, kanske inte var optimalt med mörker och minus, mem men dom tog i och blev trötta.
Övriga som inte kunde springa körde ett tufft intervall pass på test cyklarna. Wille körde ett 1 timmas pass på rodd maskinen, med 1 ben !!, Helt lam i ändan efter det passet.
Yes nu är vi igång, och som reklamen säger "I´m loving it"

MXGYM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0