Torsdag 28/10

Kontorsdag för tränarna. En behövlig dag, inte lika kul som att vara ute och cykla eller vara på crossbanan med eleverna. I dag har vi betat av nästan alla utvecklingssamtal som är en process i förbättrings arbetet efter säsongen. Vi går igenom gamla mål och nya målsättningar inför nästa säsong, samt vad vi kan förbättra. Det kommer fram mycket intressant under samtalen och ibland så känns det som att ett snack face to face kan ge lika mycket som ett löp pass. Jag och Mange har också börjat tänka på en del saker som vi kanske ska testa i vinter, vi får se.
Det blev lite tränat idag iallafall, ett löp pass på morgonen samt lite fotboll på eftermiddagen. Emma och Arvid provade på vatten löpning, med dom nya västarna, de kommer nog bli kanon för rehab gänget att variera mellan passen på test cykeln.
Det var nån som undrade om hinderbanan var samma som under åren 89-90, och vad jag vet så är det nog så. Det är samma som jag och mange körde 93-95, kanske med någon liten ändring, ska försöka filma ett varv nästa gång.
Lägger in några filmer från körningen i veckan. Enjoy.







MXGYM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0